Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ViLLaL C.F. (1433257) - bedaio (310624) » 320920573: T33/J9/VIII

Liga 320920573 Información oficial sobre el partido 320920573 en Hattrick

21.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VIII.1013 (54814)

ViLLaL C.F. Alineación oficial del equipo 'ViLLaL C.F.' en el partido 2 - 1 seti CF Alineación oficial del equipo 'seti CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
ViLLaL C.F. Alineación oficial del equipo 'ViLLaL C.F.' en el partido 7 - 1 seti CF Alineación oficial del equipo 'seti CF' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ViLLaL C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Daniel Drakquist, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ViLLaL es posava per davant!
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 52 gràcies a la jugada de Alejandro Bellota, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): ViLLaL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniel Drakquist ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alejandro Bellota va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Daniel Drakquist, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): ViLLaL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Zacarías Abrantes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Drakquist, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Bellota va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ViLLaL Pasqual Genovart quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aldo Perrella l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armiche Carrió de ViLLaL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

seti CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Alfredo Onrubia, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El seti creava perill des de la dreta al minut 78, però en José Villaba, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Terkel Prang desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Claude-Oliver Lohnert va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de seti, en Sérgio Ricardo Vieira, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Terkel Prang va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.