Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sniper Team C.F. (1595069) - Las Joyas (1368331) » 320919423: T33/J2/VIII

Liga 320919423 Información oficial sobre el partido 320919423 en Hattrick

02.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.993 (54794)

FC Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'FC Sant Jordi' en el partido 9 - 4 Atletico de vejer Alineación oficial del equipo 'Atletico de vejer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'FC Sant Jordi' en el partido 6 - 1 Atletico de vejer Alineación oficial del equipo 'Atletico de vejer' en el partido
Tiene bastante suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sant Jordi

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Darío Yvdchak, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Alon Peretz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Jordi es posava per davant!
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Una falta al minut 39 va provocar un lliure directe. Kai Carstens el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Jordi amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Darío Yvdchak en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Darío Yvdchak de Jordi aconseguir un gol al minut 57 que posava per davant els locals: 5 - 4.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Jordi va aconseguir el 6 - 4 quan Darío Yvdchak va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jordi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emmanuel Herbin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 4 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Kai Carstens va acabar en una passada genial cap al jugador de Jordi Darío Yvdchak, que va marcar el 8 - 4.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 9 - 4 va pujar al marcador quan Jordi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Darío Yvdchak des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Jordi va estar a punt d'arribar en un córner. En Per Orensjö va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Darío Yvdchak de Jordi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Per Stensson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atletico de vejer

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Christian Bray que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Mohamed Castaneo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Atletico al minut 41. Maciej Orlof va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atletico va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Aniceto Galdós va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laslo Aurnhammer de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.