Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ORLTeam (800517) - santa pola (1437805) » 320917693: T33/J3/VIII

Liga 320917693 Información oficial sobre el partido 320917693 en Hattrick

09.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.962 (54763)

Atlétiko Fénix Alineación oficial del equipo 'Atlétiko Fénix' en el partido 2 - 1 Independiente de Aragón Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aragón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlétiko Fénix Alineación oficial del equipo 'Atlétiko Fénix' en el partido 4 - 2 Independiente de Aragón Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aragón' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlétiko Fénix

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fénix contenien la respiració mentre en Ramon Pla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Laidin Zejnati, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Christian Corleone va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fénix.
  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Hilco Cuper va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 17, i va passar la pilota a Sylvain Masselin, però aquest no va encertar a marcar.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Fénix per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sylvain Masselin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Wolf Vescan de Fénix gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Garostegui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Independiente de Aragón

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Salim Mari va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Independiente va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): El jugador visitant Refael Zlotnikov va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 40 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Refael Zlotnikov, al minut 79 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giggino Osolo de Independiente va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salim Mari de Independiente es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.