Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Piñata Mecánica (1595081) - Los Foriatones de Bulgaria (312642) » 320916762: T33/J9/VIII

Liga 320916762 Información oficial sobre el partido 320916762 en Hattrick

21.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VIII.945 (54746)

gromenauers Alineación oficial del equipo 'gromenauers' en el partido 5 - 2 Los Foriatones de Bulgaria Alineación oficial del equipo 'Los Foriatones de Bulgaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gromenauers Alineación oficial del equipo 'gromenauers' en el partido 3 - 0 Los Foriatones de Bulgaria Alineación oficial del equipo 'Los Foriatones de Bulgaria' en el partido
Tiene suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gromenauers

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Matthias Deutschendorf de gromenauers va aconseguir igualar el partit al minut 14, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del gromenauers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fernando Vera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del gromenauers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ernest Strýko, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Edwin Rougemont va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): gromenauers va augmentar la diferència quan Nicolau Cusí no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3, gromenauers va disposar d'un penal a favor, però el xut de Warner Smyth va ser aturat per Bob Chapman.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernest Strýko de gromenauers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Foriatones de Bulgaria

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): En Darrin Story va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Germán García Sala va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Peter Charles de Foriatones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76 de partit, el jugador Rodrigo Osca de Foriatones es va lesionar lleugerament però va poder continuar.