Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Obebo Efesé (1434498) - Kun Aguero (124703) » 320914214: T33/J2/VIII

Liga 320914214 Información oficial sobre el partido 320914214 en Hattrick

02.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.900 (54701)

ares c.d. Alineación oficial del equipo 'ares c.d.' en el partido 2 - 4 Atletico Antoñita Alineación oficial del equipo 'Atletico Antoñita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
ares c.d. Alineación oficial del equipo 'ares c.d.' en el partido 7 - 2 Atletico Antoñita Alineación oficial del equipo 'Atletico Antoñita' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ares c.d.

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Boaz Eitan va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Umberto Giannuzzi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del ares va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Silvério Cipião, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): ares per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Juho Kuoksa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): ares va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juho Kuoksa en un 1 contra 1 amb el porter Serdar Bilan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvério Cipião de ares amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pietro Prina s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Després de 12 minuts jugats, Manuel Cabrerizo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gregorio Guetadar.

Atletico Antoñita

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carles Uriarte va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Raúl Brum no va poder aturar Honorato Zenha de Atletico, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 64 el 1 - 2.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Marcial Machimbarrena va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 85 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Willy Hausen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Cantolla de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Atletico, en Marcial Machimbarrena, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.