Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Águilas Aerofóbicas (988482) - Unión Tejina (308070) » 320912020: T33/J13/VIII

Liga 320912020 Información oficial sobre el partido 320912020 en Hattrick

18.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VIII.860 (54661)

F.C. Águilas Aerofóbicas Alineación oficial del equipo 'F.C. Águilas Aerofóbicas' en el partido 7 - 3 Arcoiris Alineación oficial del equipo 'Arcoiris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
F.C. Águilas Aerofóbicas Alineación oficial del equipo 'F.C. Águilas Aerofóbicas' en el partido 10 - 0 Arcoiris Alineación oficial del equipo 'Arcoiris' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Águilas Aerofóbicas

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors del Aerofóbicas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 13, deixant Jaime Urdapilleta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Jaime Urdapilleta s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Aerofóbicas contenien la respiració mentre en Petrisor Mitea s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Arcoiris. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Karel Van Breusegem la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aerofóbicas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 3 arribava al minut 62.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Aerofóbicas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Àlex Pons des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aerofóbicas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Karel Van Breusegem va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 3 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Petrisor Mitea va incrementar l'avantatge de Aerofóbicas amb el 7 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Estanislao Gana no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Arcoiris

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Samuel Cubas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ferruccio Alvino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Arcoiris.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 52 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a David Laporte marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Idir Fellaini, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Idir Fellaini va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Ureña.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Idir Fellaini probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.