Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATC. ALGABEÑO (1457623) - DISCÓBOLO LA TORRE AC (992913) » 320909090: T33/J9/VIII

Liga 320909090 Información oficial sobre el partido 320909090 en Hattrick

21.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VIII.808 (54609)

rayo trabubu Alineación oficial del equipo 'rayo trabubu' en el partido 0 - 0 circo nocturno Alineación oficial del equipo 'circo nocturno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayo trabubu Alineación oficial del equipo 'rayo trabubu' en el partido 2 - 0 circo nocturno Alineación oficial del equipo 'circo nocturno' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo trabubu

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Laguna Guillén va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Koen Chavagne va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Tomás Pacheco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): trabubu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Yannick Chauvelot va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Paco Helguera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de trabubu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Koen Chavagne va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de trabubu.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Felipe Ybarra Medina probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

circo nocturno

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de nocturno van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Pablo Cabero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Lino Baldozas al minut 66 semblava entrar, però José Luis Ortiz el Mozo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): nocturno van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Ulus Çolak des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Carlos Bolton, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.