Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Lorenzos C.F (1588047) - FC Barcelona Femení A (1596869) » 320906878: T33/J2/VIII

Liga 320906878 Información oficial sobre el partido 320906878 en Hattrick

02.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.769 (54570)

Los Lorenzos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Lorenzos C.F' en el partido 2 - 4 F.C. CRoQueTaS Alineación oficial del equipo 'F.C. CRoQueTaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los Lorenzos C.F Alineación oficial del equipo 'Los Lorenzos C.F' en el partido 5 - 3 F.C. CRoQueTaS Alineación oficial del equipo 'F.C. CRoQueTaS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,5 % 12,4 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Lorenzos C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Izhar Malul, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Los Lorenz se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ricco Bonta va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Ricco Bonta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Los Lorenz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Ricco Bonta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lajos Barkó va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ricco Bonta va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Preben Adsersen de Los Lorenz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pasqual Buldó, jugador de Los Lorenz, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 72. Kasper Adaszak, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F.C. CRoQueTaS

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Oldřich Sluka marqués l'empat. Al minut 26 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): CRoQueTaS agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dietmar Fleckenstein amb mestria.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 62 minuts quan Rolando Machado va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Freddie Dijns, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oldřich Sluka, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Franco Tuccillo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Maicon Leal Dias va aconseguir desviar el seu xut a córner.