Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

canamunt (993177) - Vitangueros (1431507) » 320906286: T33/J8/VIII

Liga 320906286 Información oficial sobre el partido 320906286 en Hattrick

14.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VIII.758 (54559)

C.E. Deliverance Alineación oficial del equipo 'C.E. Deliverance' en el partido 3 - 1 Vitangueros Alineación oficial del equipo 'Vitangueros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E. Deliverance Alineación oficial del equipo 'C.E. Deliverance' en el partido 3 - 0 Vitangueros Alineación oficial del equipo 'Vitangueros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Deliverance

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Seran Méndez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Deliverance es posava per davant!
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el Deliverance va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Meni Barda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Elías de Lugo va incrementar l'avantatge de Deliverance amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Deliverance va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gunter Jägerpfad en un 1 contra 1 amb el porter Tomás Giménez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Gunter Jägerpfad del Deliverance ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gunter Jägerpfad de Deliverance va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenzo Manzaneda de Deliverance va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Víctor Guzmán Cano de Deliverance es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Pasqual Pedrós de Deliverance va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Aquilino Anjos Costa va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Deliverance, en Mario Gualdi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Vitangueros

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vitangueros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Dvořáček va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 78, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dimitar Zahariev va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Andriy Moiseenko des de l'esquerra.