Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

innopulse (994939) - Los Chavales FC (1457144) » 320906093: T33/J2/VIII

Liga 320906093 Información oficial sobre el partido 320906093 en Hattrick

02.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.755 (54556)

innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido 2 - 4 Catenacho F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenacho F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido 1 - 4 Catenacho F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenacho F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

innopulse

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pedro Romero Olmedo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. innopulse empatava el partit, 1 a 1, al minut 16.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, innopulse aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Nemanja Ilić va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Maximilian Buchschachter? Un error clamorós seu va donar a Salomón Oriol Gordo una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Nemanja Ilić va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 70, i va passar la pilota a Javier Iruin, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Jurriaan den Dikken de innopulse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Catenacho F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Catenacho es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Julio Acosta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 63, quan Job van Schalkwijk va posar els visitants Catenacho per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Silvano Nóvoa de Catenacho va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Job van Schalkwijk va acabar en una passada genial cap al jugador de Catenacho Giuseppe Rossi, que va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Giuseppe Rossi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Amir Nawfali va estar a punt de posar per davant a Catenacho amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Edward Pfirsig va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del innopulse. La jugada d'estratègia del Catenacho per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Javier Zumiel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.