Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tutu111 (993452) - Los serenos (1454990) » 320904227: T33/J11/VIII

Liga 320904227 Información oficial sobre el partido 320904227 en Hattrick

04.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VIII.721 (54522)

albertus reloaded Alineación oficial del equipo 'albertus reloaded' en el partido 0 - 3 Los serenos Alineación oficial del equipo 'Los serenos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
albertus reloaded Alineación oficial del equipo 'albertus reloaded' en el partido 0 - 3 Los serenos Alineación oficial del equipo 'Los serenos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albertus reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Arild Møller va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de albertus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nimród Rakonczás, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduard Iliescu de albertus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los serenos

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, serenos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Henri Puskala es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Magnus Blomstål va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Toni Snellman, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): serenos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Horacio Atocha va desviar el xut final de Francisco Merayo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Tzach Menachem quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Horacio Atocha, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Toni Snellman va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miroslav Eklemović de serenos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Hernâni Pinto de serenos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.