Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.A.T. Rovira Guillen (794294) - Pincho de tortilla (441041) » 320897530: T33/J3/VIII

Liga 320897530 Información oficial sobre el partido 320897530 en Hattrick

09.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VIII.602 (54403)

elchana Alineación oficial del equipo 'elchana' en el partido 3 - 4 Pincho de tortilla Alineación oficial del equipo 'Pincho de tortilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
elchana Alineación oficial del equipo 'elchana' en el partido 6 - 2 Pincho de tortilla Alineación oficial del equipo 'Pincho de tortilla' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elchana

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de John Sanka, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Eduard Estela, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. elchana es posava per davant!
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Geri Ostermann el va rematar Cristian Salmorejo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): John Sanka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Julio Solís va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristian Salmorejo de elchana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Geri Ostermann semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Pincho de tortilla

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Bartolomeo Oseolo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): tortilla van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 75 quan Sergi Adam sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jonne Ala-Äijälä, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tore Bogen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bartolomeo Oseolo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Andreas Supper va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tortilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joan Ignasi Casellas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.