Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Calvoneta (1592783) - Jumbo Visma (491753) » 320896890: T33/J10/VIII

Liga 320896890 Información oficial sobre el partido 320896890 en Hattrick

28.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VIII.590 (54391)

Sporting Rayista Alineación oficial del equipo 'Sporting Rayista' en el partido 1 - 1 Cachinos Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cachinos Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Rayista Alineación oficial del equipo 'Sporting Rayista' en el partido 0 - 1 Cachinos Dream Team Alineación oficial del equipo 'Cachinos Dream Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Rayista

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Luis Jartos facilitava les coses al S. Rayista amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El S. Rayista va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Ladislav Jankóšik va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): S. Rayista van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 84 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ladislav Jankóšik no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yılmaz Mansız.

Cachinos Dream Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Georg Tenhagen va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 21, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Georg Tenhagen va estar a punt de posar per davant a Cachinos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfred Wołoszka va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Georg Tenhagen va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Titus Zuchart ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sandro Gradín de Cachinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Cachinos Albert Català va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Txevi Feiné va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Cachinos, en Alberto Oroví, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.