Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diablas rojas f.c (308739) - CF Llagostera (122924) » 320892185: T33/J10/VIII

Liga 320892185 Información oficial sobre el partido 320892185 en Hattrick

28.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VIII.506 (54307)

diablas rojas f.c Alineación oficial del equipo 'diablas rojas f.c' en el partido 2 - 1 LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
diablas rojas f.c Alineación oficial del equipo 'diablas rojas f.c' en el partido 0 - 1 LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diablas rojas f.c

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de diablasroj. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Profas Klonis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de diablasroj va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Casper Rohde, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Casper Rohde va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de diablasroj van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tyberiusz Gątkowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de diablasroj, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Casper Rohde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arthur Clerc de diablasroj la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LA BANDA DEL TUERTO,C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Francishak Hakamski de TUERTO,C.F. va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Barnabás Kitzinger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ousmane Kitane estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): TUERTO,C.F. va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Reagan Nyak Mad es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benício Torrinho de TUERTO,C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.