Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar Nuevo (1369529) - CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB (1457238) » 320888434: T33/J11/VIII

Liga 320888434 Información oficial sobre el partido 320888434 en Hattrick

04.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VIII.439 (54240)

Bar Nuevo Alineación oficial del equipo 'Bar Nuevo' en el partido 3 - 3 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bar Nuevo Alineación oficial del equipo 'Bar Nuevo' en el partido 3 - 0 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bar Nuevo

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Nuevo prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Jargo Ballegeer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Nuevo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 29 Timoteo Huapalla va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Joaquín Díaz de Trechuelo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Timoteo Huapalla del Nuevo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Jargo Ballegeer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Akier Oria va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Antonio Vettori es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Martí Oliva va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Nuevo va fer una substitució al minut 32. Pep Viurra va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Daniel Kuczborski.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Joaquín Díaz de Trechuelo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Bruno Helfer.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bruno Helfer de CHIPITIÑOS va fer un bon esprint per escapar-se de Daniel Kuczborski i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Herwig Amin va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 3 per a CHIPITIÑOS.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Luis María Villacanes de CHIPITIÑOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ferdinand Vorstandlechner ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.