Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lasnake F.C. (1415819) - SERGIOTOSSA (487032) » 320885149: T33/J1/VIII

Liga 320885149 Información oficial sobre el partido 320885149 en Hattrick

26.03.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VIII.381 (54182)

LOS TARANTULAS Alineación oficial del equipo 'LOS TARANTULAS' en el partido 0 - 3 SERGIOTOSSA Alineación oficial del equipo 'SERGIOTOSSA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS TARANTULAS Alineación oficial del equipo 'LOS TARANTULAS' en el partido 2 - 1 SERGIOTOSSA Alineación oficial del equipo 'SERGIOTOSSA' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,2 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS TARANTULAS

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): TARANTULAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roger Silfwergren va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marco Mathiasen.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Adriano Sabotig va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 61 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Rafael Pozuelo de TARANTULAS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Hilbert Froijen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

SERGIOTOSSA

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Matthew Frederiksz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SERGIOTOSSA.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, SERGIOTOSSA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bernard Baumann, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Matthew Frederiksz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, SERGIOTOSSA, al minut 44. El marcador va canviar a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Kai Troelsen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nahit Özdemir va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kai Troelsen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Bernard Baumann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SERGIOTOSSA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernard Baumann.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Spartaco Scudiero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikael Ölund de SERGIOTOSSA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69 de partit, el jugador Danilo Benati de SERGIOTOSSA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mikael Ölund va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.