Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zanluqueño (487150) - DiamantesLocos (311613) » 320883963: T33/J13/VIII

Liga 320883963 Información oficial sobre el partido 320883963 en Hattrick

18.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VIII.359 (54160)

colgateam Alineación oficial del equipo 'colgateam' en el partido 3 - 1 El Atletico Rio Negro Alineación oficial del equipo 'El Atletico Rio Negro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
colgateam Alineación oficial del equipo 'colgateam' en el partido 5 - 1 El Atletico Rio Negro Alineación oficial del equipo 'El Atletico Rio Negro' en el partido
Tiene mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

colgateam

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): José Peregrín va donar a colgateam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): colgateam va aconseguir el 2 - 0 quan Mosè Perosa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): colgateam va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antonio Pérez va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Bruno Fornoni es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Abraham Villafranca.

El Atletico Rio Negro

Goles Goles

  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Chusé Sánchez Cano el va rematar Didier Dupuis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Miolans, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 254 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Chusé Sánchez Cano no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Chusé Sánchez Cano l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 254 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Al minut 89, Atletico va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Chusé Sánchez Cano no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Didier Dupuis de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.