Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Cracks (1415401) - Tarafa Panthers (1457476) » 320883927: T33/J4/VIII

Liga 320883927 Información oficial sobre el partido 320883927 en Hattrick

16.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VIII.359 (54160)

dragones legendarios Alineación oficial del equipo 'dragones legendarios' en el partido 2 - 4 Atletico Escarpiano Alineación oficial del equipo 'Atletico Escarpiano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dragones legendarios Alineación oficial del equipo 'dragones legendarios' en el partido 1 - 1 Atletico Escarpiano Alineación oficial del equipo 'Atletico Escarpiano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,4 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragones legendarios

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de 44 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al legendarios, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ignacio Villaro de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): legendarios va reduir el marcador al minut 60 a 2 - 3 quan Eduard Pecheritsa va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Miguel Boire va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del legendarios sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Villaro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Andraž Kardelj arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): legendarios enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Manor Dego no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Miguel Boire de legendarios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel López Pacheco va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mario Acampora.

Atletico Escarpiano

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Liberto Manuel Gil va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de 肖 (Xiao) 歸晖 (Guihui) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del legendarios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Saúl Perdigón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Escarpiano es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 56.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan 肖 (Xiao) 歸晖 (Guihui) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iuri Achilli, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iuri Achilli va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Sven Bruhin de Escarpiano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.