Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XoKaS (1591114) - jobol (772795) » 320883321: T33/J6/VIII

Liga 320883321 Información oficial sobre el partido 320883321 en Hattrick

30.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VIII.348 (54149)

XoKaS Alineación oficial del equipo 'XoKaS' en el partido 4 - 1 Polain FC Alineación oficial del equipo 'Polain FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
XoKaS Alineación oficial del equipo 'XoKaS' en el partido 5 - 0 Polain FC Alineación oficial del equipo 'Polain FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XoKaS

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Una falta al minut 36 va proporcionar un lliure directe al XoKaS. Björn Martinsson va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): XoKaS va agafar avantatge al minut 37 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Björn Martinsson fent així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Leonel Batista va augmentar l'avantatge de XoKaS a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): El gol de falta de Björn Martinsson sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 72 i ampliar l'avantatge de XoKaS a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Leonel Batista, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de XoKaS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Władysław Kaziród va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Angelantonio Biscaro va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eberhart Koot de XoKaS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Leonel Batista de XoKaS va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tanel Aller va entrar en el seu lloc.

Polain FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Polain van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Pedro Salazar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Javier Del Naranjo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Després de 40 minuts, Polain va veure com el seu jugador Alexander Herteleer havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Artur Nowosad entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Tim Duyvelshof probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alexander Herteleer que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.