Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS GOLFOS F.C. (1597304) - aniel (779935) » 320883237: T33/J14/VIII

Liga 320883237 Información oficial sobre el partido 320883237 en Hattrick

25.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / VIII.346 (54147)

Real Athletic Alineación oficial del equipo 'Real Athletic' en el partido 0 - 1 Sant Jordi, CF Alineación oficial del equipo 'Sant Jordi, CF' en el partido
0 - 1 Marcus Achtern (41')
Real Athletic Alineación oficial del equipo 'Real Athletic' en el partido 0 - 1 Sant Jordi, CF Alineación oficial del equipo 'Sant Jordi, CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Athletic Alineación oficial del equipo 'Real Athletic' en el partido 2 - 0 Sant Jordi, CF Alineación oficial del equipo 'Sant Jordi, CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Harry Stolba va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Harry Stolba quasi empata el partit al minut 77, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Araso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ricardo Mallo no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Sant Jordi, CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Jordi, el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marcus Achtern va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Imanol Avilés al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Imanol Avilés va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Jordi, van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Luis Chiriboga va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 26 (Lesión grave): Després de 26 minuts, Jordi, va veure com el seu jugador Mats Olsson havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Imanol Avilés entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Robustiano Germán Baños, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marcus Achtern no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.