Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NASTICVEND (1365188) - León-Sv (1455365) » 320879196: T33/J11/VIII

Liga 320879196 Información oficial sobre el partido 320879196 en Hattrick

04.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VIII.274 (54075)

NASTICVEND Alineación oficial del equipo 'NASTICVEND' en el partido 1 - 2 Los garajes Alineación oficial del equipo 'Los garajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NASTICVEND Alineación oficial del equipo 'NASTICVEND' en el partido 0 - 2 Los garajes Alineación oficial del equipo 'Los garajes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NASTICVEND

Goles Goles

  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Juan Molleda de NASTICVEND va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NASTICVEND, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Juan Molleda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Juan Molleda va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Pedro Filipe Sacavém el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NASTICVEND va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Espinosa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adis Bečić s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Los garajes

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ştefan Grama va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39, una falta xutada per Ştefan Grama va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a garajes. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ştefan Grama de garajes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ştefan Grama va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Aarón Aguión va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.