Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ocata team (798505) - Aepda c.f (487463) » 320878988: T33/J1/VIII

Liga 320878988 Información oficial sobre el partido 320878988 en Hattrick

26.03.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VIII.271 (54072)

Ocata team Alineación oficial del equipo 'Ocata team' en el partido 3 - 1 Turbillo FC Alineación oficial del equipo 'Turbillo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ocata team Alineación oficial del equipo 'Ocata team' en el partido 2 - 2 Turbillo FC Alineación oficial del equipo 'Turbillo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ocata team

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Salvatore Tamiazzo de Ocata aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Ocata era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ponç Armengol va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Ocata va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sebastián Sadin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ocata va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Villapadierna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sebastián Sadin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Salvatore Tamiazzo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Murillo al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Álvaro Pessoa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Álvaro Pessoa de Ocata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Turbillo FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Hergen Rosenfeld-Görnitz va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Turbillo va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jens Fransson va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Joel Nyhsjö quasi aconsegueix empatar per Turbillo al minut 68, però Lotario Cepeda va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jens Fransson va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Lotario Cepeda no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de Turbillo, en Renzo De Milato, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.