Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valladolid 2.0 (1339034) - Montornés C.F. (1420671) » 320875800: T33/J2/VIII

Liga 320875800 Información oficial sobre el partido 320875800 en Hattrick

02.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VIII.214 (54015)

oraque Alineación oficial del equipo 'oraque' en el partido 1 - 1 Peña La Cuba Alineación oficial del equipo 'Peña La Cuba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
oraque Alineación oficial del equipo 'oraque' en el partido 0 - 3 Peña La Cuba Alineación oficial del equipo 'Peña La Cuba' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oraque

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Matías Amendolara de oraque va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): oraque va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matías Amendolara va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Rui Moura.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de oraque, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Matías Amendolara va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Jeca Curagău va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de oraque es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Florian Pfetten no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Leoš Bechný.

Peña La Cuba

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Joni Piltonen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Kubilay Özel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Maureliusz Rafiński no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del oraque. La jugada d'estratègia del Peña per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tiago Fortes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Aníbal Picón va estar a punt de posar per davant a Peña amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kubilay Özel va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Maureliusz Rafiński quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Joni Piltonen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Maurilio Torriani de Peña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maureliusz Rafiński.