Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RobloxBarçaTeamBestPlataform (436034) - Berracos F.C. (1431697) » 320873814: T33/J10/VIII

Liga 320873814 Información oficial sobre el partido 320873814 en Hattrick

28.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VIII.178 (53979)

metalcomandos Alineación oficial del equipo 'metalcomandos' en el partido 5 - 1 Maserati FC Alineación oficial del equipo 'Maserati FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
metalcomandos Alineación oficial del equipo 'metalcomandos' en el partido 4 - 0 Maserati FC Alineación oficial del equipo 'Maserati FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

metalcomandos

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Landelino Balai ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, metalcomandos es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de metalcomandos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Garro va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Garro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a metalcomandos.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): metalcomandos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arama Nash va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Landelino Balai es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Daniel Garro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vincent Ferreira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El metalcomandos ho intentava per la dreta per mitjà de Landelino Balai, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vincent Ferreira de metalcomandos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Fañanas de metalcomandos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Maserati FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Filomeno Bares va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maserati, Adelino Serradell, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 39 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Maserati van pujar a rematar. Però en Josep Pareras la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 63 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Josep Pareras amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Maserati va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Josep Pareras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Almunia.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En David Almunia se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelo Campaspero de Maserati es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.