Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piken C.F. (1434633) - Machala Talala United (988920) » 320870654: T33/J4/VIII

Liga 320870654 Información oficial sobre el partido 320870654 en Hattrick

16.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VIII.122 (53923)

MLNOVO Alineación oficial del equipo 'MLNOVO' en el partido 1 - 2 Novelda FC Alineación oficial del equipo 'Novelda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MLNOVO Alineación oficial del equipo 'MLNOVO' en el partido 2 - 0 Novelda FC Alineación oficial del equipo 'Novelda FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLNOVO

Goles Goles

  • 114 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Christos Kourkoulos no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Onne van der Ham va estar a punt d'empatar per a MLNOVO quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rubén Peralta va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Simón Iturrista del MLNOVO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Mark Chan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MLNOVO.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): MLNOVO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mark Chan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Johan Henschel es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mark Chan.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 59 de partit, quan un jugador de MLNOVO, en Onne van der Ham, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Simón Iturrista no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Novelda FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Novelda eren letals, i Zacharias Lipsanos va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Novelda va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Salva Olivar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Robert-Jan Knechtl va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Max De Baenst es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Dejan Zangerl de Novelda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Markos Gagalakis ocupà el lloc d'en Juan Jose Cuevas al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Novelda quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.