Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Master Of Commander (123900) - Team Lobos (1459024) » 320869449: T33/J10/VIII

Liga 320869449 Información oficial sobre el partido 320869449 en Hattrick

28.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VIII.100 (53901)

La Familia I.Q. Alineación oficial del equipo 'La Familia I.Q.' en el partido 1 - 1 Team Lobos Alineación oficial del equipo 'Team Lobos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Familia I.Q. Alineación oficial del equipo 'La Familia I.Q.' en el partido 1 - 1 Team Lobos Alineación oficial del equipo 'Team Lobos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Familia I.Q.

Goles Goles

  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): El porter de Familia va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Josep Galcera va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Familia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Andreas Jörg Eduard Lemberger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Alhierd Halavan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alhierd Halavan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Familia no podia fer cap canvi en Szymon Knopp va deixar el terreny de joc al minut 82 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Team Lobos

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Luis Álvarez Areces arribés a peus de Corentin Vincent, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Lobos el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lobos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Corentin Vincent, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lobos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ludger-Maria Tessaro-Eggerstorfer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Andreas Jörg Eduard Lemberger es va comportar com un juvenil al minut 64 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Dominique Balimann va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ángel Ruiz Díaz va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Necmi Gürbaş de Lobos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Fabricio Sillard de Lobos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.