Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico vilvao (993127) - Team Lobos (1459024) » 320869421: T33/J4/VIII

Liga 320869421 Información oficial sobre el partido 320869421 en Hattrick

16.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VIII.100 (53901)

Kraken team Alineación oficial del equipo 'Kraken team' en el partido 1 - 3 Team Lobos Alineación oficial del equipo 'Team Lobos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kraken team Alineación oficial del equipo 'Kraken team' en el partido 1 - 2 Team Lobos Alineación oficial del equipo 'Team Lobos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,5 % 48,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kraken team

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Bence Csonka llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Kraken va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Breixo Eume va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Barreña Gallinato, el jugador de Kraken va ser expulsat al minut 65.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juliusz Ubik de Kraken va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Bence Csonka va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Team Lobos

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Ludger-Maria Tessaro-Eggerstorfer va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Necmi Gürbaş, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrián González-Remusgo no va poder aturar Ludger-Maria Tessaro-Eggerstorfer de Lobos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 71 el 1 - 2.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Lobos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Necmi Gürbaş va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Fabricio Sillard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Apel·les Tortella ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ludger-Maria Tessaro-Eggerstorfer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Necmi Gürbaş de Lobos es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Dominique Balimann va sortir coix del terreny de joc, substituït per Krelis Holsgens. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Krelis Holsgens no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ivica Amić.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pedro Casáus no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.