Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chungitos (1338042) - VENTA SOCCER (47564) » 320867991: T33/J10/VIII

Liga 320867991 Información oficial sobre el partido 320867991 en Hattrick

28.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VIII.74 (53875)

Triumph BVB Alineación oficial del equipo 'Triumph BVB' en el partido 3 - 1 VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Triumph BVB Alineación oficial del equipo 'Triumph BVB' en el partido 0 - 1 VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triumph BVB

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Luis Felipe Alvites va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Triumph.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Triumph. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Sam Knopper xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Donato Abadexo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Triumph.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Triumph van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 23 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Víctor Valsera no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Triumph va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dieter-Wolfgang Langendorff, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sam Knopper va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raimond Stotz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Raimond Stotz ocupà el lloc d'en Víctor Valsera al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Triumph quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

VENTA SOCCER

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Triumph. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Erich Dober la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SOCCER es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Jesus Nunes va estar a punt de posar per davant a SOCCER amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adónis da Silva va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 40 en José Antonio Poratto va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Adónis da Silva va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jesus Nunes va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en José Antonio Poratto, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, José Antonio Poratto va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Eduardo Vagrande de SOCCER s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65, Erich Dober de SOCCER es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.