Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc jovent encamp (1455231) - Moncofa (491159) » 320867143: T33/J8/VIII

Liga 320867143 Información oficial sobre el partido 320867143 en Hattrick

14.05.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VIII.59 (53860)

fc jovent encamp Alineación oficial del equipo 'fc jovent encamp' en el partido 1 - 4 Verdes de Gala Alineación oficial del equipo 'Verdes de Gala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc jovent encamp Alineación oficial del equipo 'fc jovent encamp' en el partido 1 - 1 Verdes de Gala Alineación oficial del equipo 'Verdes de Gala' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc jovent encamp

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Aparicio Portabales, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Pieter Bosschaerts va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 52 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aparicio Portabales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Verdes de Gala

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Als 24 minuts de partit, Eugénio Mota de Verdes va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Giuliano Vestuti va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Edward Giles la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al 33 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Verdes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nitzan Weissberg es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 180 Minuto 58 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Edward Giles de Verdes va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Verdes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Konstanty Kosiecki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mario Isidro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giuliano Vestuti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Kim Tøgersen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Toni Saenz Aparicio, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Alirio Ordoñez de Verdes va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kim Tøgersen va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Fredrik Larsson va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Konstanty Kosiecki no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.