Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico perines (995964) - el gran capitan (124811) » 320865876: T33/J13/VIII

Liga 320865876 Información oficial sobre el partido 320865876 en Hattrick

18.06.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VIII.36 (53837)

atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido 5 - 0 el gran capitan Alineación oficial del equipo 'el gran capitan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
atletico perines Alineación oficial del equipo 'atletico perines' en el partido 6 - 0 el gran capitan Alineación oficial del equipo 'el gran capitan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico perines

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jean-Stéphane Schaerlaeckens, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Vivas Guerrero es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Sever Dãescu de atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jovo Anić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Henry Schröder va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Jean-Stéphane Schaerlaeckens del atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jean-Stéphane Schaerlaeckens una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Luis Lanuza Entenza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Romuald Arnal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joppe Coers.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Romuald Arnal ocupà el lloc d'en Jovo Anić al 59 minuts, dos minuts després que el jugador de atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Carlos María Recalde de atletico es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

el gran capitan

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El capitan va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Alejo Moreno va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Raúl Contesti va ser clau en la jugada d'atac de capitan al minut 87, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ismael Salinas, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Barrero de capitan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42 del partit, Gonzalo Barrero de l'equip capitan, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): capitan va fer una substitució al minut 35. Èric Juancomartí va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio García.