Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Martinenc (1455838) - mazos (1333807) » 320865230: T33/J6/VIII

Liga 320865230 Información oficial sobre el partido 320865230 en Hattrick

30.04.2011 15:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VIII.25 (53826)

F.C Barcino Alineación oficial del equipo 'F.C Barcino' en el partido 2 - 1 mazos Alineación oficial del equipo 'mazos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Barcino Alineación oficial del equipo 'F.C Barcino' en el partido 0 - 1 mazos Alineación oficial del equipo 'mazos' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Barcino

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Barcino va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Víctor Mingo García aconseguint el 1 - 1.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Barcino el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Víctor Mingo García va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pep Miarnau, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Valcarcel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en James Carr estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Yorrick Hautekeete va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

mazos

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Pablo Galdo va posar els visitants mazos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Sebastián Doms de mazos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): mazos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hansas Luničevas va desviar el xut final de Alan Severson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Gerardo Barcons va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.