Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Café copas mara (1584661) - Acacias United (1420587) » 320863477: T33/J1/VII

Liga 320863477 Información oficial sobre el partido 320863477 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.1018 (39054)

F.C. Sant Pere Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere' en el partido 1 - 5 Acacias United Alineación oficial del equipo 'Acacias United' en el partido
0 - 1 Mikael Ivarsson (8')
0 - 2 Tino Fast Nielsen (20')
0 - 3 Tino Fast Nielsen (28')
0 - 4 Gabriel Omar Mandra (29')
0 - 5 Gabriel Omar Mandra (47')
Manolo Montouto (68') 1 - 5
F.C. Sant Pere Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere' en el partido 1 - 5 Acacias United Alineación oficial del equipo 'Acacias United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Sant Pere Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere' en el partido 2 - 4 Acacias United Alineación oficial del equipo 'Acacias United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Pere

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Manolo Montouto es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip F.C.S.P. Hermes Gesuelle quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Haníbal Oia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Manolo Montouto va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Juan Angel Amarilla va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Haníbal Oia de F.C.S.P. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Boris Mette ocupà el lloc d'en Henke Norquist al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C.S.P. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Acacias United

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mikael Ivarsson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 20, Acacias va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tino Fast Nielsen.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, una falta xutada per Tino Fast Nielsen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Acacias. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Acacias van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gabriel Omar Mandra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Omar Mandra, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Acacias van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Imam Ahmed, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.