Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Deseos (776950) - 28deAbril (772990) » 320862756: T33/J4/VII

Liga 320862756 Información oficial sobre el partido 320862756 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.1005 (39041)

Valenchia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valenchia C.F.' en el partido 0 - 5 Estrella Roja de la Mina Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de la Mina' en el partido
0 - 1 Valiente Insaurbe (9')
0 - 2 Marijan Hamar (24')
0 - 3 Robert Urgellès (39')
0 - 4 David Colmelo (41')
0 - 5 Marijan Hamar (75')
Valenchia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valenchia C.F.' en el partido 0 - 5 Estrella Roja de la Mina Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de la Mina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valenchia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valenchia C.F.' en el partido 2 - 1 Estrella Roja de la Mina Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de la Mina' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valenchia C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Tzanko Mihov va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En David Colmelo va aprofitar el regal, anotant el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Valenchia va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sirijus Mimas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Avior Menachem va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Valenchia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roger Rosselló va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Avior Menachem i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Valenchia, però el xut de Roger Rosselló va sortir bastant desviat.

Estrella Roja de la Mina

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Estrella prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Valiente Insaurbe.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Estrella va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marijan Hamar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Estrella va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Robert Urgellès, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Marijan Hamar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Acosta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Parreño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Magnus Hedhall estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tibi Bălănica. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.