Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferxxo FC (776171) - F.Canyelles (120390) » 320862355: T33/J1/VII

Liga 320862355 Información oficial sobre el partido 320862355 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.998 (39034)

Titiriti F.C. Alineación oficial del equipo 'Titiriti F.C.' en el partido 5 - 3 THE BULLS Alineación oficial del equipo 'THE BULLS' en el partido
0 - 1 Jan Stange-Schirmer (12')
Guido B (22') 1 - 1
1 - 2 Arndt Spichern (26')
Maricel Tutunaru (33') 2 - 2
Gabriel Serra (58') 3 - 2
Guido B (80') 4 - 2
4 - 3 Jan Stange-Schirmer (84')
Carlos Rinconete (87') 5 - 3
Titiriti F.C. Alineación oficial del equipo 'Titiriti F.C.' en el partido 5 - 3 THE BULLS Alineación oficial del equipo 'THE BULLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Titiriti F.C. Alineación oficial del equipo 'Titiriti F.C.' en el partido 5 - 1 THE BULLS Alineación oficial del equipo 'THE BULLS' en el partido
Tiene un resultado normal 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titiriti F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 22 (Gol de falta): L'empat per part de Titiriti va arribar al minut 22 quan Guido Büechl va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Titiriti. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Maricel Tutunaru xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gabriel Serra de Titiriti aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Titiriti va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guido Büechl va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Rinconete va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Gabriel Serra que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Milton Seiffert! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Julián Ibañez Ibero del Titiriti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Titiriti Gabriel Serra quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Rivas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Titiriti van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Rivas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maricel Tutunaru de Titiriti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Maricel Tutunaru va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

THE BULLS

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): BULLS agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jan Stange-Schirmer amb mestria.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del BULLS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Arndt Spichern, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jan Stange-Schirmer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 钟 (Zhong) 昉鹏 (Fangpeng) de BULLS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Silvano Casarin de BULLS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jean-Claude Henneberger va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Enrico Alaimo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Vlasis Farantatos, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.