Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrikeros (1579202) - messi1012 (492107) » 320862077: T33/J1/VII

Liga 320862077 Información oficial sobre el partido 320862077 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.993 (39029)

Barrikeros Alineación oficial del equipo 'Barrikeros' en el partido 1 - 2 Real Murciia Alineación oficial del equipo 'Real Murciia' en el partido
0 - 1 Adri (27')
0 - 2 Alain Leducq (35')
Rudolf Bernard (78') 1 - 2
Barrikeros Alineación oficial del equipo 'Barrikeros' en el partido 1 - 2 Real Murciia Alineación oficial del equipo 'Real Murciia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barrikeros Alineación oficial del equipo 'Barrikeros' en el partido 1 - 0 Real Murciia Alineación oficial del equipo 'Real Murciia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrikeros

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Barrikeros per la dreta va donar com a resultat un gol de Rudolf Bernard al minut 78 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Fryderyk Niedźwiadek de Barrikeros es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 40, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, Fryderyk Niedźwiadek hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Holil Armand. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Fryderyk Niedźwiadek de Barrikeros va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Josep Garrigó haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Barrikeros al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marasabessi Koto de Barrikeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Germán Alastuey no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Marco Huscher va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Real Murciia

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adrián Orcajada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Murciia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alain Leducq aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Murciia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrián Fernán Jiménez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Murciia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jean-Baptiste Arquin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): El jugador de Murciia Pol Codinachs va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Oleguer Cànaves va entrar en el seu lloc.