Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido de Bóveda (992425) - los mirines balompie (308580) » 320852750: T33/J8/VII

Liga 320852750 Información oficial sobre el partido 320852750 en Hattrick

14.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VII.826 (38862)

Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido 1 - 2 los mirines balompie Alineación oficial del equipo 'los mirines balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido 3 - 1 los mirines balompie Alineación oficial del equipo 'los mirines balompie' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de Bóveda

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jovan Tomić, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Villaurreta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alejandro Hurtado de Mendoza de Rapido va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Óscar Villaurreta que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Alejandro Hurtado de Mendoza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rapido se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rapido a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cucufato Fábreges va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rapido van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mehmet Iversen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Rapido va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Villaurreta en un 1 contra 1 amb el porter Nils-Maximillian Beecker, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cucufato Fábreges de Rapido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Jovan Tomić de Rapido va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Villaurreta de Rapido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60 de partit, el jugador Mehmet Iversen de Rapido es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

los mirines balompie

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Yotam Maayan de balompie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Libor Folta posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Carlos Manuel Campamar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carlos Manuel Campamar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Osorio Ulloa de balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Libor Folta de balompie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Shaul Almog va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de balompie es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.