Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HADAMANTIUM (314067) - Hetairoi AC (992684) » 320852678: T33/J4/VII

Liga 320852678 Información oficial sobre el partido 320852678 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.825 (38861)

HADAMANTIUM Alineación oficial del equipo 'HADAMANTIUM' en el partido 1 - 2 Telmo Alineación oficial del equipo 'Telmo' en el partido
0 - 1 Ginés Tarín (21')
Pinco Sapienza (34') 1 - 1
1 - 2 János Mózsa (80')
HADAMANTIUM Alineación oficial del equipo 'HADAMANTIUM' en el partido 1 - 2 Telmo Alineación oficial del equipo 'Telmo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HADAMANTIUM Alineación oficial del equipo 'HADAMANTIUM' en el partido 2 - 0 Telmo Alineación oficial del equipo 'Telmo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HADAMANTIUM

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del HADAMANTIUM s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pinco Sapienza que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del HADAMANTIUM van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Edmund Šimončík, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Pinco Sapienza va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, César Bello va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Martitz Etxeberria que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Telmo

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del TELMO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ginés Tarín, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 80 minuts quan János Mózsa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a TELMO.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TELMO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Pombo Páramo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 280 Minuto 81 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de János Mózsa al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ginés Tarín de TELMO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Joaquín Vuelta de TELMO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Simeón Sandoval, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.