Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Castelldefels (314845) - F.C. PELUMBRAS (119566) » 320852499: T33/J1/VII

Liga 320852499 Información oficial sobre el partido 320852499 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.822 (38858)

CF Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CF Castelldefels' en el partido 1 - 0 Vila de Mugardos Alineación oficial del equipo 'Vila de Mugardos' en el partido
Nave Pitussi (12') 1 - 0
CF Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CF Castelldefels' en el partido 1 - 0 Vila de Mugardos Alineación oficial del equipo 'Vila de Mugardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CF Castelldefels' en el partido 2 - 1 Vila de Mugardos Alineación oficial del equipo 'Vila de Mugardos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Castelldefels

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nave Pitussi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): CF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juho Ala-Kojola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kostis Melisofagos.
  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de CF van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 9 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Nave Pitussi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Drąsius Kirelis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Paul Wollensah gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kostis Melisofagos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Franco Matrice va entorpir al marcador d'en Menn Lang per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Erich Brienesse va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mattias Segaert.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): CF es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Menn Lang no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Florian Maugendre al camp.

Vila de Mugardos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dani Pardàs ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Anders Brandquist de Mugardos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Zúñiga Guzmán de Mugardos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.