Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Parets (485994) - mentolin (313072) » 320847719: T33/J10/VII

Liga 320847719 Información oficial sobre el partido 320847719 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.736 (38772)

Valientes Gilipollas Alineación oficial del equipo 'Valientes Gilipollas' en el partido 2 - 3 Rayo Vallecano C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valientes Gilipollas Alineación oficial del equipo 'Valientes Gilipollas' en el partido 2 - 0 Rayo Vallecano C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecano C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valientes Gilipollas

Goles Goles

  • 100 Minuto 77 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Augusto Stringa va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.
  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Augusto Stringa va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Rayo Vallecano C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Kayahan Candaner va anar a parar al cap de Mikael Fredriksson que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a RV el 0 - 1.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Kayahan Candaner va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mikael Fredriksson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Endika Beloki que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): RV van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Gerardo Ugalde des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ivo Massart s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Gerardo Ugalde de RV va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.