Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santamaro F.C. (796590) - Diamond F.C (1458945) » 320845172: T33/J1/VII

Liga 320845172 Información oficial sobre el partido 320845172 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.691 (38727)

santamaro F.C. Alineación oficial del equipo 'santamaro F.C.' en el partido 2 - 0 Los Tragaperras Alineación oficial del equipo 'Los Tragaperras' en el partido
Clodomiro Ibarguen (24') 1 - 0
Gonzalo Rull (66') 2 - 0
santamaro F.C. Alineación oficial del equipo 'santamaro F.C.' en el partido 2 - 0 Los Tragaperras Alineación oficial del equipo 'Los Tragaperras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santamaro F.C. Alineación oficial del equipo 'santamaro F.C.' en el partido 1 - 1 Los Tragaperras Alineación oficial del equipo 'Los Tragaperras' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santamaro F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Clodomiro Ibarguen va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a santamaro.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Filip Machara sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gonzalo Rull que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del santamaro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gonzalo Rull, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Gareth Mahomed es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): santamaro van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Tomás Abadal no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Tomás Abadal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastián Galalón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Abadal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Achim Pelchrzim s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Los Tragaperras

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Krasimir Kostadinov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Stefan Rusu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tragaperras van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alexandre Salazar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pere Canut de Tragaperras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Alfredo Jorge Cabrera de Tragaperras va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.