Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los gorriones de sumatra (1455907) - Maquiflex Breda (440526) » 320842765: T33/J4/VII

Liga 320842765 Información oficial sobre el partido 320842765 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.648 (38684)

retorto Alineación oficial del equipo 'retorto' en el partido 1 - 2 Maquiflex Breda Alineación oficial del equipo 'Maquiflex Breda' en el partido
0 - 1 Yannick Porte (33')
0 - 2 Xiraxi Gil de Borja (36')
Tomàs Marroig (53') 1 - 2
retorto Alineación oficial del equipo 'retorto' en el partido 1 - 2 Maquiflex Breda Alineación oficial del equipo 'Maquiflex Breda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
retorto Alineación oficial del equipo 'retorto' en el partido 5 - 0 Maquiflex Breda Alineación oficial del equipo 'Maquiflex Breda' en el partido
Es un cenizo 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

retorto

Goles Goles

  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): El retorto no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Tomàs Marroig es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Oedse Steegstra va poder marcar per a retorto en un servei de cantonada picat per en Jesús Antonio Iborra quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): René Kellner de retorto va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 68 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Jesús Antonio Iborra quasi empata el partit per a retorto, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Jesús Antonio Iborra va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Maquiflex Breda

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Yannick Porte al minut 33 va permetre a Breda prendre avantatge per 0 - 1.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Breda era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Xiraxi Gil de Borja va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Breda, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Yannick Porte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Breda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Jan-Chris Anslo va quedar-se sol davant el porter Modesto Fernández Fuentes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jan-Chris Anslo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marco Lambrigger es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.