Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casa Calatrava (1419986) - New Team II (988729) » 320841049: T33/J9/VII

Liga 320841049 Información oficial sobre el partido 320841049 en Hattrick

21.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VII.617 (38653)

racing-anton Alineación oficial del equipo 'racing-anton' en el partido 4 - 2 Los Tercios f.c Alineación oficial del equipo 'Los Tercios f.c' en el partido
Tarık Umur (2') 1 - 0
Sławomir Birdziak (8') 2 - 0
2 - 1 Konrad Kaczmarek (22')
2 - 2 León Copeiro (24')
Müşfik Hamide (65') 3 - 2
Claude Hussey (75') 4 - 2
racing-anton Alineación oficial del equipo 'racing-anton' en el partido 4 - 2 Los Tercios f.c Alineación oficial del equipo 'Los Tercios f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing-anton Alineación oficial del equipo 'racing-anton' en el partido 1 - 2 Los Tercios f.c Alineación oficial del equipo 'Los Tercios f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,5 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing-anton

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): racing-anton prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Tarık Umur va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan racing-anton va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sławomir Birdziak des de dins de l'àrea.
  • 124 Minuto 65 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 65 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Müşfik Hamide llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tercios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Claude Hussey la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del racing-anton es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip racing-anton Vito Barrié quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Florent Coussot l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): racing-anton va estar a punt de marcar quan Modestio Estur va fer una passada impressionant a Alejandro Galán, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vito Barrié va rematar alt.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raul Chattou va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Henrique Espregueira ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Los Tercios f.c

Goles Goles

  • 151 Minuto 22 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 22 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Konrad Kaczmarek.
  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en León Copeiro va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Tercios va estar a punt d'empatar al 6 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mohammad Sad Ajmi que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Sibrand Hulzebos va estar a punt de posar per davant a Tercios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Modestio Estur va impedir un gol cantat.