Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adriatoria (776370) - F.C Oriolets (1456809) » 320840720: T33/J11/VII

Liga 320840720 Información oficial sobre el partido 320840720 en Hattrick

04.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VII.611 (38647)

això es un escandol Alineación oficial del equipo 'això es un escandol' en el partido 6 - 1 F.C Oriolets Alineación oficial del equipo 'F.C Oriolets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
això es un escandol Alineación oficial del equipo 'això es un escandol' en el partido 2 - 0 F.C Oriolets Alineación oficial del equipo 'F.C Oriolets' en el partido
Tiene mucha potra 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

això es un escandol

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al escandol una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En 魏 (Wei) 傍文 (Bangwen), de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del escandol contenien la respiració mentre en Diogenis Malamas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): escandol va aconseguir el 3 - 1 quan Andrea Picozzo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): 魏 (Wei) 傍文 (Bangwen) va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Murat Abolhassan Haj-Rashid, que no va fallar i va marcar el 4 - 1.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Murat Abolhassan Haj-Rashid va augmentar la diferència de escandol a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Oriolets. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Saturno do Barro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del escandol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): escandol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Murat Abolhassan Haj-Rashid ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Murat Abolhassan Haj-Rashid, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

F.C Oriolets

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Oriolets va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Shmuel Dotan.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Haralamb Nemteanu haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Oriolets al minut 24.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oriolets va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gehrd Reichart-Billesberger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mietek Rzutyński.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Manfred Schuster de Oriolets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.