Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llábana HFC (47410) - oscarteam (794841) » 320839264: T33/J10/VII

Liga 320839264 Información oficial sobre el partido 320839264 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.585 (38621)

Les cabres Alineación oficial del equipo 'Les cabres' en el partido 2 - 1 steaua sta mu mala Alineación oficial del equipo 'steaua sta mu mala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les cabres Alineación oficial del equipo 'Les cabres' en el partido 2 - 1 steaua sta mu mala Alineación oficial del equipo 'steaua sta mu mala' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les cabres

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): cabres prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Juan Carlos Mínguez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): cabres, atacant per l'esquerra al minut 83, va aprofitar el magnífic llançament de Charles-Hubert Vankrunkelsven per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del steaua. La jugada d'estratègia del cabres per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gumersindo Santoro va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Charles-Hubert Vankrunkelsven va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Charles-Hubert Vankrunkelsven, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Carlos Mínguez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Charles-Hubert Vankrunkelsven va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cabres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15 de partit, el jugador Iñaki Mendes de cabres es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Massimo Belluzzo, en lloc de córrer, relliscava.

steaua sta mu mala

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador visitant Marcelo Roque va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 38 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Natanael García Sánchez va entorpir al marcador d'en Henning Obernberg per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Boris Gerling va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.