Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pericoito (1432859) - barçamadridestamosakidepor (435154) » 320839207: T33/J10/VII

Liga 320839207 Información oficial sobre el partido 320839207 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.584 (38620)

pericoito Alineación oficial del equipo 'pericoito' en el partido 3 - 0 Real Muriquí Alineación oficial del equipo 'Real Muriquí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pericoito Alineación oficial del equipo 'pericoito' en el partido 3 - 0 Real Muriquí Alineación oficial del equipo 'Real Muriquí' en el partido
Tiene un resultado normal 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pericoito

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Unguraşu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pericoito es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de pericoito. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Sílvio Arrábida xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pericoito van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Bogdan Nanu.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En William Aíta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pericoito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Vadim Alyakin van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Sílvio Arrábida a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Vladimir Dragutinović, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): pericoito va fer una substitució al minut 42. Jairo Cumbis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Matej Dlhý.
  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Vladimir Dragutinović ocupà el lloc d'en Giuseppe Marotta al 51 minuts, dos minuts després que el jugador de pericoito quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real Muriquí

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 59 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vadim Alyakin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Víctor Carrillo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Gian Domenico Gurrieri de Muriquí va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.