Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lega19 (1455589) - Fot-li Gas (1456792) » 320837505: T33/J4/VII

Liga 320837505 Información oficial sobre el partido 320837505 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.554 (38590)

ATH. Barcelona Alineación oficial del equipo 'ATH. Barcelona' en el partido 4 - 0 los moustros Alineación oficial del equipo 'los moustros' en el partido
Josep Quiñones del Real (28') 1 - 0
Javier Calzador (36') 2 - 0
Jens Pöllinger (79') 3 - 0
Josep Quiñones del Real (88') 4 - 0
ATH. Barcelona Alineación oficial del equipo 'ATH. Barcelona' en el partido 4 - 0 los moustros Alineación oficial del equipo 'los moustros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ATH. Barcelona Alineación oficial del equipo 'ATH. Barcelona' en el partido 4 - 1 los moustros Alineación oficial del equipo 'los moustros' en el partido
Tiene un resultado normal 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATH. Barcelona

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Barcelona va agafar avantatge al minut 28 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Josep Quiñones del Real fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barcelona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Calzador progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Barcelona va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jens Pöllinger va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Barcelona va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Josep Quiñones del Real, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Barcelona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Josep Quiñones del Real, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Mazas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José María Bala estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José María Bala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Felipe Ovando gairebé va marcar per a Barcelona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Josep Quiñones del Real es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Josep Quiñones del Real va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Barcelona es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

los moustros

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Antônio Cunha Veiga de moustros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.