Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VaseFifa (490451) - Español Frankfurt (489160) » 320835489: T33/J5/VII

Liga 320835489 Información oficial sobre el partido 320835489 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.518 (38554)

chalnerparner Alineación oficial del equipo 'chalnerparner' en el partido 1 - 4 Dolores Atl. Alineación oficial del equipo 'Dolores Atl.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chalnerparner Alineación oficial del equipo 'chalnerparner' en el partido 4 - 0 Dolores Atl. Alineación oficial del equipo 'Dolores Atl.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chalnerparner

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 13 minuts Martin Klintman es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Enrico Donadei que d'un gran xut va marcar per a Dolores el 0 - 1.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els seguidors del chalnerparner van tornar a saltar d'alegria al minut 77. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Dimitris Atzoulatos que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dimitris Atzoulatos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jan Dimc va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Joona Kopsakangas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Martin Klintman va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitris Atzoulatos de chalnerparner va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joona Kopsakangas de chalnerparner amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Anders Stensson estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Dolores Atl.

Goles Goles

  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrico Donadei de Dolores l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Luis Luchsinger va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Dolores gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Dolores l'avantatge per 1 - 4. Albert Coll en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 王 (Wang) 宽安 (Kuanan) de Dolores es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En 王 (Wang) 宽安 (Kuanan) se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Sébastien Cano de Dolores va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Atarrabi Dorronsoro va prendre el seu rol al minut 32.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a 王 (Wang) 宽安 (Kuanan) no li va importar gens ni mica.