Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Deuteronomics (777115) - Prades Vila Vermella (1420220) » 320834112: T33/J10/VII

Liga 320834112 Información oficial sobre el partido 320834112 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.493 (38529)

Escuadron Picaro Alineación oficial del equipo 'Escuadron Picaro' en el partido 0 - 1 Prades Vila Vermella Alineación oficial del equipo 'Prades Vila Vermella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Escuadron Picaro Alineación oficial del equipo 'Escuadron Picaro' en el partido 2 - 0 Prades Vila Vermella Alineación oficial del equipo 'Prades Vila Vermella' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuadron Picaro

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giancarlo Sassoli va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Lari Keronen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francesc Jorquera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Amílcar Veleiro de Escuadron va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herminio Villamariz Cid.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Herminio Villamariz Cid va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Erol Koral va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Jorge Corao va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Prades Vila Vermella

Goles Goles

  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Víctor Varlett va posar els visitants Vermella per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Vermella van sortir al contraatac al minut 19, però Elroy Lindenaar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wibe Dierickx que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Vermella va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Elroy Lindenaar va quedar-se sol davant el porter Carlos Alberte Babau, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wibe Dierickx de Vermella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Varlett de Vermella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Janno Monraats de Vermella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Wibe Dierickx va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Vermella estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ignacio Cuerno no li va importar gens ni mica.