Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real napoles (1430537) - Santurtzi City (1602074) » 320833488: T33/J8/VII

Liga 320833488 Información oficial sobre el partido 320833488 en Hattrick

14.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VII.482 (38518)

A.C. Montero Alineación oficial del equipo 'A.C. Montero' en el partido 3 - 3 Santurtzi City Alineación oficial del equipo 'Santurtzi City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.C. Montero Alineación oficial del equipo 'A.C. Montero' en el partido 2 - 2 Santurtzi City Alineación oficial del equipo 'Santurtzi City' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Montero

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Elemér Cserhalmi de Montero, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Elemér Cserhalmi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Montero se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 60.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Robin Frölind va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 87 de joc. Joes Kilsgaard es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Thijs Malego va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Diego Landaluce Ugarte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Montero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Jordi Palol gairebé va marcar per a Montero des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Santurtzi City

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Luca Santoriello va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Santurtzi van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 83, quan Tilen Lukovšek va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 86, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jyrki Vuorela es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tilen Lukovšek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tilen Lukovšek, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luca Santoriello de Santurtzi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 10 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Santurtzi puguin veure en Darío Calvete jugant de nou; ja que al minut 10 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Corrado Sorgiovanni el va substituir sense tenir temps d'escalfar.