Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL Pipas FC (992108) - Montanyenc (797616) » 320833018: T33/J3/VII

Liga 320833018 Información oficial sobre el partido 320833018 en Hattrick

09.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VII.474 (38510)

Boníssims Alineación oficial del equipo 'Boníssims' en el partido 3 - 1 FC Aberrancia Alineación oficial del equipo 'FC Aberrancia' en el partido
Cyril van Nieuwkoop (4') 1 - 0
1 - 1 Konrad Skwarczy?ski (38')
Bruno Arbiter (77') 2 - 1
Edgar Quispecahuana (78') 3 - 1
Boníssims Alineación oficial del equipo 'Boníssims' en el partido 3 - 1 FC Aberrancia Alineación oficial del equipo 'FC Aberrancia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boníssims Alineación oficial del equipo 'Boníssims' en el partido 2 - 1 FC Aberrancia Alineación oficial del equipo 'FC Aberrancia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boníssims

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Boníssims va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Cyril van Nieuwkoop va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Boníssims va ser Bruno Arbiter.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Boníssims va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edgar Quispecahuana des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Boníssims va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Anders Hägerér va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Comesaña.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bruno Arbiter va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Onega va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Timo Hartl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ettore Linardi de Boníssims va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

FC Aberrancia

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Konrad Skwarczyński de Aberrancia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aberrancia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mickaël Garrigue, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aberrancia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mickaël Garrigue va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Milika Bošnjak quasi redueix la diferència al marcador al minut 85, però una gran estirada d'en Alejandro Magallanes va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Massimiliano Cocito va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Aberrancia estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.